Eskişehir Ofis Konteyner

İncele


Sık Sorulan Sorular

Yuvam Konteyner Kimdir?
Yuvam Konteyner Kocaeli Gebze organize sanayi bölgesinde konteyner imalatına başlamış, Türkiye'nin önde gelen konteyner üreticileri arasındadır. 2. fabrikasını Eskişihir'de açarak hem üretim kapasitesini artırmakta hem de büyümesini sürdürmektedir.
Ne Tür Konteynerler Üretiyorsunuz?
Yuvam Konteyner üretim çeşitliliği açısında çok önde gelen bir firmadır. Standart konteynerlerin yanı sıra özel konteynerler, atık konteynerler, yük konteynerler gibi bir çok çeşitte konteyner imalatı yapmaktadır.
Ödeme Seçenekleriniz Neler?
Yuvam Konteyner'den satın aldığınız konteynerin ödemesini Nakit, Çek, Havale'nin yanı sıra Tüm kredi kartlarına taksitle ödemesini yapabilirsiniz.
Ürünleriniz Garantili mi?
Yuvam Konteyner'in en çok öne çıkan özelliğinden birisi ürünlerimizin üretim hatalarına karşı 2 yıl garantiye sahip olmasıdır. Konteyneri satın aldıktan sonra bir daha ulaşamadığınız firmalardan değiliz. Bizden kaynaklı bir üretim hatası olduğunda adresinize gelip arızayı ücretsiz tamir ediyoruz. Fakat müşterilerimizin kazara kendi hasar verdiği sorunlar garanti kapsamında değildir. Ama endişelenmeyin, kendi hatalarınızda oluşan sorunlarda sizlere konteynerinizin kurulu olduğu yerde ücretli tamir ve servis hizmetini de vermekteyiz. Bunun için konteynerinizde oluşan hasarlı noktaların fotoğraflarını çekip info@yuvamkonteyner.com.tr adresine eposta atabilirsiniz yada müşteri hizmetleri numaramızdan bizi arayıp whatsapp numaramızı isteyip, oradan fotoğraflarınızı atabilirsiniz.
Ürünlerinizi Görebileceğimiz Showroomunuz Var mı?
Yuvam Konteyner'in ana fabrikası ve tüm ürünlerini görebileceğiniz showroomu Kocaeli Gebze fabrikasında yer almaktadır. Eskişehir fabrikamızda sadece Eskişehir ve İç Anadolu bölgesi müşterilerimizden gelen siparişleri üretme odaklı olduğu için hazırda bir showroomu yer almamaktadır. Ama şu anda gittinizde başka müşterilerimiz için üretimi bitmiş, sevkiyatını bekleyen ürünlerimizi Eskişehir Fabrikamızda görme imkanınız da var.

KURUMSAL HABERLER

[latest][5][recentright]